X
تبلیغات
آشپزی نوین - املتهای مختلف

آشپزی نوین

كوكوی مرغ و سبزیجات

كوكوی مرغ و سبزیجات

كوكوی مرغ و سبزیجات

 

برای تهیه این كوكو می‌توانید همراه با فلفل دلمه‌ای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده كنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه
 

مواد لازم برای 4 نفر:

تخم‌مرغ: ‌6 عدد

سیب‌زمینی متوسط: یك عدد

پیاز متوسط: یك عدد

مرغ پخته شده: یك پیمانه رنده شده

شیر: یك چهارم پیمانه

كره: ‌2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: نصف از هر كدام

روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا: نصف پیمانه (اختیاری)

نمك و فلفل

 

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید.

• شیر و تخم مرغ و نمك را خوب با هم مخلوط كنید.

• سیب زمینی را پوست كنده و به قطعات مكعبی شكل یك سانتی‌متری تقسیم كنید.

• سیب زمینی‌ها را درون روغن زیتون در یك تابه آنقدر سرخ كنید تا نرم شوند سپس نمك اضافه كنید.

• در حین سرخ شدن سیب‌زمینی‌ها، پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای را به قطعات كوچك تقسیم كنید.

• آن‌ها را به سیب‌زمینی‌های در حال سرخ شدن اضافه كنید و آن‌ها را نیز سرخ كنید.

• در یك كاسه مرغ و سبزی‌جات را با هم مخلوط كنید.

• در یك ظرف نسوز مخصوص فر، كره را آب كنید.

• مخلوط تخم‌مرغ و شیر را درون ظرف ریخته و مرغ رنده شده و نیز سبزی‌جات را روی مخلوط پراكنده كنید.

• در صورت تمایل، روی آن‌ها پنیر موزارلا بریزید.

• مواد تهیه شده را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.

+ نوشته شده در شنبه هجدهم دی 1389ساعت 19:24 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

طرز تهيه ترش شامي

مواد لازم :

ـ گوشت بدون چربي چرخ شده ۲۵۰ گرم

ـ گشنيز خرد شده ۱ پيمانه

ـ تخم مرغ ۴ عدد

ـ آرد ۴ قاشق غذا خوري

ـ پياز رنده شده ۱ عدد

ـ پودر دارچين و فلفل سياه به ميزان كافي

ـ نمك وزردچوبه قدري

ـ آب نارنج 0.5 الي ۱ ليوان

ـ روغن براي سرخ كردن

طرز تهيه :

گوشت را با بقيه مواد به غير از آب نارنج خوب با هم مخلوط كنيد. از مايه با قاشق برداشته ودر روغن بريزيد و با حرارت خيلي كم سرخ كنيد و بعد از سرخ شدن در آب نارنج بيندازيد و آن را در آوريد و در ديس بچينيد.


+ نوشته شده در شنبه یازدهم دی 1389ساعت 21:16 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

كوكوي كدو حلوايي

مواد لازم:

كدو حلوايي              يك و نيم كيلوگرم

پياز                           3 عدد متوسط

شكر                         يك قاشق سوپ‌خوري

زعفران ساييده‌شده  يك قاشق چاي‌خوري سر پر

آرد سفيد                  يك قاشق سوپ‌خوري

نمك و فلفل              به مقدار لازم

روغن سرخ‌كردني      به مقدار لازم

تخم‌مرغ                    4 عدد

طرز تهيه:

1- ابتدا پيازها را پوست بگيريد و پس از شستن، با رنده درشت، رنده كنيد. سپس در يك تابه گود مقداري

روغن بريزيد و پيازهاي رنده ‌شده را تفت دهيد.

2- كدو حلوايي را شسته و پوست آن را با چاقو بكنيد، سپس رنده كنيد.

نكته: ‌براي آنكه رنده‌كردن كدو راحت‌تر انجام شود، ابتدا آن را به تكه‌هاي درشت ببريد و سپس رنده كنيد. در

ضمن براي رنده‌كردن، بهتر است از رنده درشت استفاده كنيد.

3- حالا كدوي رنده‌شده را به پياز اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آب آن كشيده شود.

در اين موقع، زعفران ساييده‌شده و نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد و مواد را هم‌ بزنيد. بعد از آن كه آب

اضافي مخلوط تمام شد، شعله را خاموش كنيد و بگذاريد تا كاملا سرد شود.

4- تخم‌مرغ‌ها را در ظرف ديگري بشكنيد و با چنگال، خوب هم ‌بزنيد. سپس به آن آرد اضافه كنيد و هم‌ زدن

را ادامه دهيد. پس از آن، تخم‌مرغ‌ها را روي مخلوط كدو و پياز بريزيد و با هم خوب مخلوط كنيد. حالا ديگر مايه كوكو آماده است.

5- در يك تابه گود روغن بريزيد و روي شعله اجاق ‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس مايه كوكو را داخل

تابه بريزيد و با پشت قاشق سطح آن را صاف كنيد و در تابه را بگذاريد تا كوكو بپزد.

+ نوشته شده در سه شنبه بیست و سوم آذر 1389ساعت 14:13 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

كوكوي مرغ

مواد لازم:

سينه مرغ               1 عدد

سير                       1 حبه

پياز                         1 عدد

زعفران دم كرده      يك دوم قاشق چاي خوري

نمك و فلفل           به ميزان لازم

تخم مرغ                4 عدد

روش تهيه:

سينه مرغ را با يك حبه سير و مقداري آب و نمك، روي  حرارت قرار دهيد تا پخته شود.

سپس استخوان هاي مرغ را جدا و آن را ريش نماييد.

آن گاه پياز رنده شده، زعفران دم كرده، نمك و تخم مرغ ها را بيفزاييد.

كف تابه را روغن بريزيد تا داغ شود، سپس مواد آماده ي فوق را درون تابه بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا تخم مرغ آن بسته شود.

اكنون كوكو را برگردانيد تا سمت ديگر آن نيز سرخ شود.

+ نوشته شده در دوشنبه پانزدهم آذر 1389ساعت 15:23 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

املت سوسيس و پيازچه

 مواد لازم


روغن زيتون
يك سوم فنجان پيازچه خرد شده

يك چهارم فنجان گوجه

سه قاشق مرباخوري آب

سه عدد سوسيس

پنج تا شش عدد تخم مرغ
كمي آويشن


 طرز تهيه


روغن را در تابه اي ريخته و سپس پيازچه هاي خرد شده را در آن تفت دهيد.

سپس سوسيس را خرد كرده و به مواد درون تابه بيفزاييد و صبر كنيد تا براي چند دقيقه كاملاً تفت داده شود.

سپس رب گوجه را به آن اضافه كرده و به ميزان دلخواه نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. سه قاشق آب را به

مواد اضافه كرده و براي يك دقيقه ديگر آنها را با هم تفت دهيد. تخم مرغ ها را در كاسه اي شكسته و خوب

هم بزنيد و به آرامي به مواد درون تابه اضافه كرده و هم بزنيد.

سپس روي آن آويشن ريخته و با نان ميل كنيد.

+ نوشته شده در دوشنبه پانزدهم آذر 1389ساعت 15:6 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

كوكوي كدو

اين كوكو براي درمان بي خوابي بسيار مفيد است.

مواد لازم براي 2 نفر:

كدو                                  2 عدد

سيب ‌زميني پخته شده    2 عدد

تخم ‌مرغ                          2 عدد

پيازچه خرد شده               4 ساقه

شويد خرد شده               50 گرم

ماست                            يك ‌دوم پيمانه

ليموترش         يك عدد

آرد                   2 قاشق سوپخوري

بيكينگ ‌پودر     يك ‌دوم قاشق چايخوري

نمك و فلفل    به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

سيب ‌زميني و كدو را رنده كرده و آرد، تخم ‌مرغ، بيكينگ ‌پودر و نمك را به آن اضافه كنيد.

نيمي از پيازچه و شويد را به مواد بيفزاييد و مايه كوكو را با قاشق در ظرفي كه قبلا در آن روغن داغ شده

است ريخته و كوكو را سرخ كنيد.

براي تهيه ي سُس، ماست و شويد را همراه پيازچه، ليموترش، نمك و فلفل مخلوط كرده و آن را با كوكوي سرخ شده، سرو كنيد.

+ نوشته شده در دوشنبه پنجم مهر 1389ساعت 13:0 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

املت هندي

مواد لازم:

يك عدد پياز كوچك (ريز خرد شود)

2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)

20 گرم برگ گشنيز تازه

4 عدد تخم‌مرغ

يك قاشق چاي‌خوري سرخالي نمك

2 قاشق سوپ‌خوري روغن سرخ كردني

پودر فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه:

1 - پياز ، فلفل و گشنيز خرد شده را در كاسه بلوري متوسطي بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد.

2 - كاسه بلوري ديگري آماده كنيد و تخم‌مرغ‌ها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنيد.

3 - مخلوط پيازي را به تخم‌مرغ‌هاي زده شده اضافه كنيد.

4 - اين مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمي فلفل سياه مزه‌دار كرده و خوب هم بزنيد.

5 - در تابه بزرگي يك قاشق سوپ‌خوري روغن بريزيد و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا خوب

داغ شود. سپس مايه املت را به يكباره در روغن داغ‌شده بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا تخم‌مرغ به اصطلاح خودش را بگيرد.

پس از اينكه قسمت زيرين املت طلايي‌رنگ شد، با استفاده از كفگير آن را برگردانيد تا روي ديگر آن نيز سرخ شود.

نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگير تخت يا ته قاشق روي املت فشار وارد كنيد تا اگر در

قسمت‌هايي از آن، تخم‌مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بيرون زده و سرخ شود.

6 - در پايان، اين املت هندي را در ظرفي ريخته و همراه كاهو ، سالاد يا ترشي تند سرو كنيد.

نكته: همان‌طور كه مي‌دانيد اين غذا هندي است، پس اگر شما يا ديگر اهالي خانواده به طعم تند عادت نداريد،

ميزان فلفل سبز تند آن را كم كنيد؛ در غير اين‌صورت علاوه بر فلفل‌ سبز، كمي پودر فلفل قرمز نيز به آن اضافه كنيد.

+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم شهریور 1389ساعت 20:53 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

يك نوع املت گوجه‌فرنگي

در تهيه اين املت، علاوه بر گوجه فرنگي و تخم مرغ از سبزيجاتي مانند سير، فلفل دلمه اي، قارچ و جعفري استفاده شده است كه باعث افزايش خاصيت اين غذا مي شوند؛ مثلا سير خاصيت ضدميكروبي قوي و فلفل خاصيت آنتي اكسيداني زيادي دارد.

مواد لازم:

گوجه‌فرنگي   12عدد

قارچ    5 ‌عدد

فلفل دلمه‌اي   1‌عدد

پياز سرخ شده    2 قاشق غذاخوري

سير    4 عدد

تخم مرغ   3 ‌عدد

جعفري خرد شده  2 قاشق غذاخوري

روغن مايع   3 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل   به مقدار لازم

پنير پيتزا رنده شده   2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ظرف پيركسي را انتخاب كنيد و يك قاشق روغن در آن بريزيد.

سپس گوجه‌فرنگي‌ها را به صورت ورقه درآورده و در ظرف بچينيد.

قارچ‌ها را هم ورقه‌ورقه كرده روي گوجه‌فرنگي‌ها بگذاريد.

فلفل ها را ريز خرد كرده و روي گوجه‌فرنگي و لابلاي آن‌ها بريزيد.

سير را هم ريز خرد كنيد و با پياز داغ لا به لاي گوجه‌فرنگي‌ها بريزيد.

روي ورقه‌هاي گوجه‌فرنگي جعفري خرد شده بريزيد (مي توانيد از جعفري خشك هم استفاده كنيد، ولي به مقدار كمتر).

در انتها دو قاشق روغن مايع و كمي نمك روي آنها بريزيد و در ظرف را ‌بگذاريد و روي حرارت با شعله ملايم قرار دهيد تا بپزد (مي‌توانيد املت را داخل فر يا ماكرويو هم بپزيد).

وقتي گوجه‌فرنگي‌ها پختند و حالت نرم پيدا كردند، اگر آب املت زياد بود، حرارت را كمي بيشتر كنيد و در ظرف را باز بگذاريد تا آب آن خشك شود (ولي دقت كنيد ته املت نسوزد).

سپس تخم‌مر غ‌ها را در ظرفي شكسته و هم مي‌زنيد.

اگر از پنير پيتزا استفاده كرديد، پنير را هم داخل تخم‌مرغ ها ريخته و با كمي نمك هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.

سپس تخم‌مرغ را به املت اضافه ‌كنيد و در ظرف را بگذاريم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.

اگر از پنير پيتزا استفاده كرديد، بهتر است در مرحله آخر كه تخم‌مرغ و پنير پيتزا را اضافه مي‌كنيد، ظرف را داخل فر يا ماكرويو بگذاريد تا پنير و تخم‌مرغ خودش را بگيرد.

اين املت خيلي ساده و راحت و بسيار خوشمزه است.

+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم شهریور 1389ساعت 20:44 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

خاگينه

مواد لازم:

تخم‌ مرغ                                  4 عدد

پنير پيتزا رنده شده                  2 قاشق‌ غذا خوري

مغز گردو خرد شده                  1 قاشق‌ غذا خوري

هويج رنده شده                       1 قاشق ‌غذا خوري

قارچ                                        4 عدد

فلفل دلمه‌ اي خرد شده         1 قاشق ‌غذا خوري

نمك، زردچوبه و آويشن          كمي

روغن مايع                             2 قاشق‌ غذا خوري

طرز تهيه:

تخم مرغ ها را خوب هم مي ‌زنيم و همه ي مواد را به آن اضافه كرده و نمك و زردچوبه و آويشن مي‌ ريزيم. 

سپس مواد فوق را در تابه اي كه در آن روغن را داغ كرده ايم، مي‌ريزيم.

درِ تابه را مي‌ گذاريم تا تخم‌ مرغ‌ ها با حرارت ملايم پخته شود.

سپس آن را بر مي‌ گرانيم تا روي ديگر تخم‌ مرغ‌ ها هم پخته شود.

اين خاگينه خيلي سريع آماده مي‌ شود و صبحانه ي كاملي براي يك روز تعطيل است

+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم شهریور 1389ساعت 20:11 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست
خداوند در هر حضور رازی نهان کرده برای کمال ما
خوش آن روزی که دریابیم راز این حضور را


مهربانی نقش هر نقاش نیست
هرکه نقشی را کشید نقاش نیست
نقش را نقاش معنا میدهد
مهربانی نقش یار است،حیف یار من نقاش نیست



بی تو هرگز با تو عمری

تو ای جاویدانه ام دوستت دارم

تو ای عشق ابدی دوستت دارم

من و تو یعنی عشق

عشق یعنی ما

ما یعنی یک دنیا خوشبختی!

تو یعنی بهترین ، زیباترین ،

عاشقترین ، لایق ترین....

تو یعنی برای من ، برای قلبم ،

تا ابد و برای همیشه... تو یعنی اسیر

، یک اسیر در این قلب بی طاقت...


انقدر خوبی که در یک لحظه عاشقت شدم عشق را با

تمام وجود احساس کردم و اسیر قاب وفادارت شدم !

انقدر مهر و محبت در دلت است که باور

کردم مثل تو هیچکس در این دنیا نیست !

معنای وفا را برای بی وفایان معنا کردی

و ثبت کردی که چقدر به عشقمان وفاداری!


یک اغاز دیگر با قلب پر احساس تو اغاز راه

خوشبختی باتو ای همسفرم چقدر زیباست و چقدر

رویاییست!




تو گل من ، من باغبان تو ، تو دریای من ، من ساحل تو ....

تو طلوع من ، من وجود تو ، تو نفس من ، من هوای تو....

تو باران من ، من سرپناه تو ، تو مهتاب من ، من آسمان تو...



بدون تو اين زندگي را نميخواهم ، باور داشته باش

كه جز تو كسي را نميخواهم! تو را ميخواهم و

آن دستان مهربانت ، در كنار تو بودن را ميخواهم

و نگاه به آن چشمان زيبايت جدايي و نفرت را

نميخواهم

بااولین نگاهت آتش گرفتم

بادومین نگاهت سوختم

ودرانتظارسومین نگاهت .........



محبت مثل سکه می مونه

که اگه بیافته تو قلک قلب نمیشه درش آورد.


اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی


HOME
E-Mail


Archives

آذر 1391

خرداد 1390
اردیبهشت 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
مهر 1389
شهریور 1389
تیر 1389
خرداد 1389




موضوعات و طرز تهيه



طرز تهیه کولوچه
تچین
طرز تهیه کفته
طرز تهیه لازانیای های مختلف
طرز تهیه شیرینی و کیک
طرز تهیه سلاد های گرم و سرد
طرز تهیه کباب های مختلف
طرز تهیه پلو های مختلف
طرز تهیه خوریشت
طرز تهیه ترشیجات
طرز تهیه ادويه هايي مطبوع براي خورشت ها
طرز تهیه آش های مختلف
طرز تهیه نان های مختلف
طرز تهیه بستنی و دسر های مختلف
طرز تهیه خوراک های مختلف
املتهای مختلف
طرز تهیه مربا
طرز تهیه سوهان
چتنی ها
انواع غذا های گیاهی
انواع ساندویج
طرز تهیه سوپ
ماکارانی
طرز تهیه سخاری
طرز تهیه شیرینی ها
پیزا
طرز تهیه میگو

اميد سحر


آمار وبلاگ
کاربران آنلاين:
بازديدها :




ساعت
***


فارسي نويس



کود آهنگ در نيمه پنهان



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
لوگو وبلاگ

عاشقانه هاي اميد سحر

www.omidsahar.blogfa.com